Direct naar:

Over Amarum

Speel video

Locaties

Zutphen - Amarum

RGC, Den Elterweg 75
7207 AE  Zutphen

Nijmegen - Amarum

St. Annastraat 312c
6525 HG  Nijmegen

TopGGZ

Amarum heeft het predicaat TopGGz. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

28 april 2021

Doe mee met de eerste GGZ Hackathon

Wat kan er beter in de GGZ? Loop je tegen beperkingen aan en wil je er iets aan doen? Ben je cliënt, zorgprofessional of op een andere manier gelinkt aan de GGZ? Dan nodigen we je uit om een uitdaging aan te leveren voor de eerste GGZ Hackathon van 30 juni t/m 3 juli!

22 april 2021

Amarum in Hart voor Zorg van Omroep Gelderland

Vanmiddag 17.20 in Hart voor Zorg een uitzending over Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen.

25 maart 2021

Nieuwe virtual reality mogelijkheden bij GGNet

VR-sessies thuis doen? Met de virtual reality bril van ontwikkelaar Psylaris lijkt dat nu mogelijk. Na een aantal EMDR-sessies met de bril in de behandelkamer, kan (indien de situatie dat toelaat) de patiënt de bril mee naar huis nemen om zo thuis een aantal sessies zelfstandig te doorlopen.

24 maart 2021

Publicatie in tijdschrift Frontiers in Psychiatry

atie verschenen, waar vanuit Amarum aan is bijgedragen. Dit keer in het tijdschrift ‘Frontiers in Psychiatry’. Het betreft het artikel: Mental Capacity, Decision-Making and Emotion Dysregulation in Severe Enduring Anorexia Nervosa.