Direct naar:

Over Amarum

Speel video

Locaties

TopGGZ

Amarum heeft het predicaat TopGGz. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

26 mei 2023

Bezoek de WEDAD op 2 juni

Bezoek op 2 juni de World Eating Disorders Action Day in het Sonsbeekpark in Arnhem. Ook dit jaar heeft de WEDAD commissie een programma opgezet met als doel het vergroten van het inzicht dat een eetstoornis een ernstige ziekte is, maar zeker wel behandelbaar. Voor zowel patiënten en naasten als behandelaren. 

20 april 2023

Open Banendag GGNet Warnsveld - 13 mei

Bij Amarum, De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet – Voor verpleegkundigen en agogen. Ben jij op zoek naar een mooie, betekenisvolle nieuwe baan in de ggz? Voor verpleegkundigen, agogen en (persoonlijk) begeleiders openen vier van onze locaties in Warnsveld de deuren op zaterdagmiddag 13 mei: GGNet Amarum, GGNet De Boog, IVB Warnsveld en VGGNet. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te werken op deze locaties en welke baanmogelijkheden er voor jou zijn? Meld je dan snel aan voor deze Open Banendag. We verwelkomen je graag!  Gelijk aanmelden

27 maart 2023

Zorgcontracten, reden tot zorg?

Op veel plekken in de media kunt u berichten tegenkomen over de nog niet afgesloten zorgcontracten. U bent in zorg bij GGNet en vraagt u misschien af hoe het zit met de zorgcontracten van GGNet. In dit bericht informeren we u daarover.

16 februari 2023

Videobellen met Teams

Vanaf 1 maart stapt GGNet (en Bas) volledig over op videobellen met Teams. Het videobellen via Karify stopt dan.