Direct naar:

Amarum - locatie Warnsveld

Je kunt bij Amarum terecht als je specialistische hulp nodig hebt voor jouw eetstoornis. Amarum biedt hulp aan volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar en betrekt familieleden en naasten bij de behandeling. We werken samen met ervaringdeskundigen, doen wetenschappelijk onderzoek en verzorgen scholing, omdat we het belangrijk vinden om onze kennis te delen. Je kunt bij ons ook terecht voor consultatie en een second opinion. Lees hier meer over Amarum.

Extra informatie GGNet-locatie Warnsveld

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van de GGNet-locatie in Warnsveld.

Amarum is gehuisvest in de gebouwen Ruimzicht en Laakveld E.

Parkeren

Er is voldoende ruimte om te parkeren. Bij de hoofdingang bevindt zich een groot parkeerterrein (P1) met openbare parkeerplaatsen, beveiligd met camera's en voorzien van elektrische laadpalen. Daarnaast kun je ook op diverse andere plaatsen op het terrein parkeren. Parkeren is gratis.

Voorzieningen

Op het terrein bevindt zicht het Werk(t) Café, dé plek om te eten, te drinken en te ontmoeten. Ook het kinderdagverblijf Kindernet, locatie Kaboutertuin, is op het terrein te vinden. Voor meer informatie: www.kdvkindernet.nl.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer: 

De GGNet-locatie in Warnsveld is te bereiken met het openbaar vervoer. Voor meer informatie hierover, zie de website van 9292.nl. Ook kan gebruik worden gemaakt van Haltetaxi RRReis naar de GGNet halte aan de kerkhofweg in Warnsveld. HaltetaxiRRReis is een deeltaxi op bestelling, die flexibel van halte naar halte rijdt. HaltetaxiRRReis sluit goed aan op de bus en/of trein. Je reis plannen of vragen over haltetaxiRRReis? Bel dan naar: 085 – 0046699 of kijk op Home | HaltetaxiRRReis.

Bezoekadres

Vordenseweg 12
7231 PA  Warnsveld

Postadres

Vordenseweg 12
7231 PA  Warnsveld

Telefoon

088 - 933 1250

Route