Direct naar:

Over Amarum

Speel video

Locaties

TopGGZ

Amarum heeft het predicaat TopGGz. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

30 juni 2022

Zorgoverzichten later beschikbaar

Op 1 januari 2022 veranderde de manier waarop een behandeling in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en de forensische zorg (fz) wordt betaald. We noemen dit het Zorgprestatiemodel (ZPM). Alle systemen (waaronder ook het systeem om rekeningen te sturen) worden hier nu op aangepast. Alle GGZ-aanbieders zijn afhankelijk van de bouwers van die systemen. Landelijk is er uitstel om rekeningen te sturen. We kunnen rekeningen versturen zodra deze techniek gereed is. Wij verwachten dat we in september – oktober 2022 rekeningen kunnen versturen. Op deze pagina leest u meer over het Zorgprestatiemodel.

27 juni 2022

Start nieuwbouw op Groot Graffel in Warnsveld

GGNet start 1 juli 2022 met de bouw van een nieuwe kliniek op ‘Groot Graffel’ in Warnsveld, de hoofdlocatie van GGNet. Na een selectietraject zijn Klaassen Groep en Hollander Techniek geselecteerd als aannemers.

20 juni 2022

Landelijke dag voor Geneesheer-Directeuren

Donderdag 16 juni 2022 hostten wij de Landelijke dag voor Geneesheer-Directeuren, van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie. Na ruim 2 jaar kunnen we weer fysiek bijeenkomen in Zutphen om in gesprek te gaan over de wijze waarop geneesheer-directeuren (GD) vormgeven aan de uitvoering van de Wet verplichte ggz (Wvggz) in hun organisaties en welke rol zij spelen in de zgn. triade.

2 juni 2022

Jaarverslag 2021 gepubliceerd

Wij kijken trots en dankbaar terug op 2021. Het was een pittig jaar, maar door aanpassingsvermogen en door goed verbonden te blijven hebben we als één GGNet de zorg geboden waar we voor staan. In 2021 is de beweging van zorg naar gezondheid ingezet. En dat alles heeft geleid tot een mooi resultaat!