Direct naar:

Over Amarum

Speel video

Locaties

TopGGZ

Amarum heeft het predicaat TopGGz. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

16 februari 2023

Videobellen met Teams

Vanaf 1 maart stapt GGNet (en Bas) volledig over op videobellen met Teams. Het videobellen via Karify stopt dan.

12 december 2022

Publicatie onderzoek naar behandeling tijdens fase van ondergewicht

Patiëntervaringen bij behandeling van PTSS tijdens een fase van ondergewicht Bij GGNet Amarum (expertisecentrum eetstoornissen) deed klinisch psycholoog en onderzoeker Marieke ten Napel - Schutz, samen met verschillende collega's, een kwalitatieve studie naar patiëntenervaringen bij behandeling van PTSS met Imaginaire Rescripting, tijdens fase van ondergewicht. Haar onderzoek verscheen afgelopen week in het internationale Journal of Eating Disorders. 

28 november 2022

Van Zorg naar Gezondheid, magazine voor relaties van GGNet

Met gepaste trots presenteren wij het eerste nummer van ‘Van Zorg naar Gezondheid’, het digitale magazine speciaal voor onze relaties. Hierin delen wij de ontwikkelingen rondom de beweging ‘Van Zorg naar Gezondheid’ in ons werkgebied Noord- en Oost-Gelderland.

9 november 2022

Amarum ontwikkelt nieuwe module Pontis

Yvonne Lenselink en Jolien Postel, werkzaam bij Amarum, gaan regelmatig op huisbezoek bij gezinnen om Intensieve Home Treatment (IHT) te bieden. De module IHT werd begin dit jaar bij Amarum opgestart binnen het SPUK-programma. Gaandeweg ontdekten Yvonne en Jolien echter dat de behoefte van jeugdigen en gezinnen op een wachtlijst vaak niet bij IHT ligt. Daarom ontwikkelden zij de module ‘Pontis’ die vooral gericht is op het bieden van steun en het verbinden van professionals in het netwerk rondom de jeugdige.