Direct naar:

Werken bij Amarum

Onze medewerkers werken met passie aan de specialistische behandeling bij een patiëntengroep met een complexe zorgvraag. Werken met mensen met een eetstoornis is boeiend, uitdagend en afwisselend. Een eetstoornis gaat namelijk bijna nooit alleen maar over ‘eten’ of ‘afvallen’. Meestal ontstaat een eetstoornis niet zomaar en heeft deze een bepaalde functie gekregen in het leven van een patiënt. Dit maakt de eetproblematiek én de behandeling ervan heel divers. 

Wat is Amarum?

Wij zijn hét expertisecentrum voor eetstoornissen in Zutphen en Nijmegen. Amarum is een derdelijnsinstelling met een TOPGGz-erkenning voor de afdeling in Zutphen. Amarum is onderdeel van GGNet. Wij behandelen en diagnosticeren volwassenen en jeugdige patiënten vanaf 12 jaar met verschillende soorten eetstoornissen. Het gaat altijd om patiënten die al langer in behandeling zijn en bij wie eerdere behandelingen onvoldoende resultaten hebben opgeleverd. 

Wij houden ons niet alleen bezig met behandelen. Naast het geven van behandelingen doen wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij second-opinions, verzorgen wij scholing en voorlichting: omdat wij onze kennis graag met anderen delen.

En we scholen onszelf! Jaarlijks maken we aan de hand van het jaarplan een scholingsplan: welke ontwikkeling gaan we in en welke scholing hoort daar bij. Daarnaast verzorgen we ook zelf regelmatig scholing of workshops om anderen hun kennis te vergroten.

' Een eetstoornis lijkt soms eenvoudig en enkelvoudig maar dat is echt zelden het geval.'

Wat kun jij betekenen bij Amarum?

Als behandelaar voer je je behandelingen uit die geworteld zijn in cognitieve gedragstherapie (CBT-E) en schematherapie. Je werkt samen met jouw multidisciplinair behandelteam en met de ouders of familie om het maximale uit de behandeling te halen voor een patiënt. In de behandelingen stimuleer je de patiënt zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ook zoek je actief de samenwerking met de collega’s van andere afdelingen voor persoonlijkheidsbehandelingen en traumabehandelingen als dat nodig is. 

 

'Vooral het multidisciplinair werken en met elkaar wat goed neerzetten bindt mij aan Amarum als GZ- psycholoog'

Wil je werken bij Amarum?

Wat leuk dat je interesse hebt in Amarum! Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s. Kijk daarom eens in ons vacatureoverzicht of neem gewoon contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via recruitment@ggnet.nl of via het telefoonnummer van Recruitment: 088 933 1530. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met één van onze collega’s (via het secretariaat van Amarum): 088 933 1250:

  • Yolanda Huijsmans, manager
  • Mirjam Lammers, klinisch psycholoog/psychotherapeut en hoofd behandeling
     

Heb je vragen over stages en opleidingsmogelijkheden? Ook dan kun je contact opnemen met Recruitment: recruitment@ggnet.nl of 088 933 1530.

Vacatures

Psychiater (Professionals voor Jong)

Ben jij dé belangrijke schakel in het Netwerk van onze jeugd. Verleg jij jouw focus? 

Wij zoeken professionals voor uitbreiding van onze teams binnen GGNet Jeugd en Amarum, zodat we onze gezamenlijke expertise voor hulp aan jongeren tot 18 jaar uit kunnen breiden en versterken.Diverse locaties
In overleg uur

Systeemtherapeut Eetstoornissen (Professionals voor Jong)

Ben jij dé belangrijke schakel in het Netwerk van onze jeugd. Verleg jij jouw focus?   

Wij zoeken professionals voor uitbreiding van onze teams binnen Amarum en GGNet Jeugd, zodat we onze gezamenlijke expertise voor hulp aan jongeren tot 18 jaar uit kunnen breiden en versterken.   


Gelderland
Amarum- Nijmegen
In overleg uur

GZ-Psycholoog (Professionals voor Jong)

Ben jij dé belangrijke schakel in het Netwerk van onze jeugd. Verleg jij jouw focus?  

Wij zoeken professionals voor uitbreiding van onze teams binnen GGNet Jeugd en Amarum, zodat we onze gezamenlijke expertise voor hulp aan jongeren tot 18 jaar uit kunnen breiden en versterken.Diverse locaties
8-36 uur

GZ-psycholoog bij Eetstoornissen (tijdelijk)

Vanwege de zwangerschap van een van onze GZ-psychologen zijn wij op zoek naar een enthousiaste tijdelijke collega.
Heb jij interesse een periode een kijkje te nemen bij Amarum en met ons samen te werken dan is dit je kans. In deze baan als GZ-psycholoog werk jij in een multidisciplinair team samen in de behandeling van mensen met een eetstoornis. Net als wij, blijf jij kijken naar de mogelijkheden van de patiënt en diens omgeving. Willen doen wat werkt! Voor onze patiënten, maar ook voor jezelf. Jij hebt jouw eigen caseload en voert behandelingen uit op onze locatie in Nijmegen.


Gelderland
Amarum- Nijmegen
24 uur

GGZ-agoog / Systeem therapeutische werker - Eetstoornissen (tijdelijk)

Heb je interesse in een boeiende baan bij GGNet? Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, zoekt een enthousiaste GGZ-agoog met kennis en ervaring van systemisch werken die het team wil komen versterken- voor de duur van een zwangerschapsverlof in de periode van 15 augustus 2022 tot eind januari 2023. Een mooie manier om een kijkje te nemen in binnen onze afdeling!


Gelderland
Amarum- Zutphen
24 uur