Direct naar:

Jeugd en Jongvolwassenen

Welkom bij GGNet Jeugd en Jongvolwassenen. Wij zijn er om je te helpen. Zit je niet zo lekker in je vel? Voel je je somber, zie je het soms niet meer zitten? Denk je wel eens dat het niet meer goed gaat komen met je? Heb je veel problemen op school, of ga je niet meer naar school? Heb je het gevoel dat je ouders, je broers en zussen en/of leeftijdsgenoten jou niet meer begrijpen? Heb je problemen met andere kinderen, met je ouders? Of problemen met jezelf? En gaan die problemen niet vanzelf over? Dan kunnen wij je vaak verder helpen. Op deze site vertellen we je hoe. Klik op ‘Jonger dan 18’ of ‘Ouder dan 18’, dan lees je wat we voor je kunnen doen.

Jonger dan 18 jaar

Je voelt je al een tijd somber, je doet steeds minder samen met vrienden of familie. Het lukt je niet meer om je problemen met iemand te bespreken. Je hebt gedachten dat je niet meer de moeite waard bent. Dat je misschien niet meer verder wilt in het leven. Je hebt problemen die je niet zelf kunt oplossen. Wij kunnen je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is. En we kunnen je helpen om je probleem op te lossen.  

 

 

 

 

gezin in park

Ouder dan 18 jaar

Iedereen heeft wel eens een periode dat het niet zo lekker loopt. Meestal gaat dat vanzelf over. Maar soms blijf je problemen houden, maak je je zorgen en ga je piekeren. Dan kan er meer aan de hand zijn. Dan kan het goed zijn om eens met iemand te praten. Bij GGNet kennen we de problemen waarmee je te maken kan krijgen, en we weten ook wat we er aan moeten doen.

meisje lachend verjaardagsfeest

Ouders

Elke ouder wil graag dat het goed gaat met zijn of haar kind. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Sommige kinderen ontwikkelen in de loop van de tijd emotionele klachten, angsten, gedragsproblemen of sociale problemen. Sommige kinderen ontwikkelen zich anders dan hun leeftijdsgenoten. Wij zijn gespecialiseerd in problemen bij kinderen en jongeren, en wij hebben ook de methoden in huis om uw kind goed te behandelen. 

 

Vader lachend naar kind

Verwijzers en Ketenpartners

Bent u huisarts, jeugdarts, medisch specialist, gemeente of een collega-instelling? En vermoedt u dat er bij een jeugdige patiënt sprake is van psychiatrische problematiek? Dan kunt u uw patiënt rechtstreeks bij ons aanmelden. 

man en vrouw lachend bloemen

Gemeenten

Wij behandelen en begeleiden jeugd en jongvolwassenen (0-23 jaar). Onze professionals bieden basis ggz en specialistische ggz. We hebben poliklinieken in Apeldoorn, Doetinchem, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen.

ouders met kind op markt

Over GGNet Jeugd & Jongvolwassenen

Kinderen en jongvolwassenen (van 0 tot 23 jaar) die bij ons komen, kunnen gedragsproblemen hebben, angsten hebben, gepest worden of problemen thuis hebben. Onze professionals bieden alles wat nodig is om hen te behandelen en te begeleiden: bij lichte problematiek basis ggz en bij complexere problematiek specialistische ggz. 

oma en kleinkind in gesprek

Aanmelden

Wilt u iemand aanmelden voor GGNet Jeugd en Jongvolwassenen? Bent u huisarts, jeugdarts, medisch specialist of een collega-instelling? Dan kunt u uw patiënt rechtstreeks bij ons aanmelden. 

verwijzen

Wachttijden

Helaas hebben wij wachttijden. GGNet probeert dit natuurlijk zoveel mogelijk te beperken. Als er een wachttijd is voor een behandeling dan bieden wij, indien mogelijk, een aanbod aan voor de tussenliggende periode. 

 

 

Meisje op trampoline