Direct naar:

Locaties

Apeldoorn - Scelta

De Venne, Deventerstraat 459
7323 PT  Apeldoorn

Nijmegen - Scelta

St. Annastraat 312c
6525 HG  Nijmegen

Den Haag - Scelta

Van de Spiegelstraat 17-21
2518 ES  Den Haag

TopGGz

GGNet Scelta Apeldoorn heeft het predicaat TopGGZ. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

10 mei 2021

Ilse blogt

Ilse is de vierde blogger die voor GGNet eens in de vier weken een blog zal schrijven. Ilse is onlangs gestart met een behandeling bij GGNet Scelta, expertisecentrum voor persoonlijkheidsstoornissen in Apeldoorn. Ilse wil ons de komende tijd meenemen hoe de behandeling bij Scelta programma 2 er uit ziet en daarbij haar eigen verhaal vertellen.

28 april 2021

Doe mee met de eerste GGZ Hackathon

Wat kan er beter in de GGZ? Loop je tegen beperkingen aan en wil je er iets aan doen? Ben je cliënt, zorgprofessional of op een andere manier gelinkt aan de GGZ? Dan nodigen we je uit om een uitdaging aan te leveren voor de eerste GGZ Hackathon van 30 juni t/m 3 juli!

18 maart 2021

Achtste factsheet GGNet tijdens Covid-19 maatregelen

Hoe gaat het bij GGNet tijdens Covid-19 maatregelen? We werken binnen GGNet hard om al het nodige te doen om de continuïteit van onze zorg op peil te houden. We maakten opnieuw een factsheet met daarin de ontwikkelingen die we doormaken en de laatste cijfers.

16 februari 2021

GGZ-appwijzer biedt overzicht in woud aan psychische gezondheidsapps

Zoek jij een app om je mentale gezondheid te verbeteren? In de ggz-appwijzer vind je apps die veilig, makkelijk en betrouwbaar zijn. Kijk op www.ggzappwijzer.nl