Direct naar:

Locaties

TopGGz

GGNet Scelta Apeldoorn heeft het predicaat TopGGZ. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

27 maart 2023

Zorgcontracten, reden tot zorg?

Op veel plekken in de media kunt u berichten tegenkomen over de nog niet afgesloten zorgcontracten. U bent in zorg bij GGNet en vraagt u misschien af hoe het zit met de zorgcontracten van GGNet. In dit bericht informeren we u daarover.

3 maart 2023

ZonMw-subsidie voor implementatie Een Sterk Verhaal

GGNet Scelta heeft een subsidie van € 49.341 van ZonMw toegekend gekregen voor een interventie voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen. De subsidie is toegekend voor verdere implementatie en borging van de module Een Sterk Verhaal. De subsidie was aangevraagd door GGNet Scelta en Storylab (onderdeel van Universiteit Twente).

22 februari 2023

Livegang nieuwe website Sense-it app

In 2022 ontwikkelde GGNet GZ-psycholoog Youri Derks samen met andere onderzoekers van de Universiteit Twente de biosensor app Sense-it. De app helpt bij het vroegtijdig opmerken van oplopende emoties, waardoor deze mensen eerder kunnen handelen om ontregeling te voorkomen. Inmiddels lopen er bij verschillende (GGZ-)organisaties onderzoeken naar de verder ontwikkeling en klinische toepassing van Sense-it. Vandaag lanceren de verschillende betrokken organisaties met elkaar bovendien de nieuwe Sense-it website: www.senseitapp.nl

16 februari 2023

Videobellen met Teams

Vanaf 1 maart stapt GGNet (en Bas) volledig over op videobellen met Teams. Het videobellen via Karify stopt dan.