Direct naar:

Locaties

Apeldoorn - Scelta

De Venne, Deventerstraat 459
7323 PT  Apeldoorn

Nijmegen - Scelta

St. Annastraat 312c
6525 HG  Nijmegen

Den Haag - Scelta

Van de Spiegelstraat 17-21
2518 ES  Den Haag

TopGGz

GGNet Scelta Apeldoorn heeft het predicaat TopGGZ. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

15 september 2021

Inzet isoleercel verschilt sterk per instelling

Op 11 september jl. verscheen in dagblad Trouw een artikel over de grote verschillen tussen Nederlandse GGZ instellingen in het gebruik van de isoleercel. Onze collega, GGNet onderzoeker Eric Noorthoorn verzamelde met Roland Gijssen van het RIVM voor dit artikel de data die openbaar beschikbaar zijn bij het Zorg Instituut Nederland*. Belangrijkste conclusies: het gebruik van de isoleercel daalt over de afgelopen jaren maar weinig ondanks de discussie of separatie wel een juiste aanpak is. En, de onderlinge verschillen in gemeten zgn. ‘separatie-uren’ tussen de instellingen is enorm.

23 augustus 2021

Coronamaatregelen versoepeld

De coronamaatregelen kunnen versoepeld worden. Fijn dat er weer meer mogelijk is!

24 juni 2021

Aangescherpt rookbeleid per 1 juli 2021

Per 1 juli 2021 geldt dat er niet meer gerookt mag worden in de gebouwen van GGNet. Dit geldt voor patiënten, collega’s en bezoekers. De interne rookruimtes die er nog zijn worden uiterlijk per 1 september 2021 opgeheven.

10 mei 2021

Ilse blogt

Ilse is de vierde blogger die voor GGNet eens in de vier weken een blog zal schrijven. Ilse is onlangs gestart met een behandeling bij GGNet Scelta, expertisecentrum voor persoonlijkheidsstoornissen in Apeldoorn. Ilse wil ons de komende tijd meenemen hoe de behandeling bij Scelta programma 2 er uit ziet en daarbij haar eigen verhaal vertellen.