Direct naar:

Locaties

TopGGz

GGNet Scelta Apeldoorn heeft het predicaat TopGGZ. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

3 maart 2023

ZonMw-subsidie voor implementatie Een Sterk Verhaal

GGNet Scelta heeft een subsidie van € 49.341 van ZonMw toegekend gekregen voor een interventie voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen. De subsidie is toegekend voor verdere implementatie en borging van de module Een Sterk Verhaal. De subsidie was aangevraagd door GGNet Scelta en Storylab (onderdeel van Universiteit Twente).

22 februari 2023

Livegang nieuwe website Sense-it app

In 2022 ontwikkelde GGNet GZ-psycholoog Youri Derks samen met andere onderzoekers van de Universiteit Twente de biosensor app Sense-it. De app helpt bij het vroegtijdig opmerken van oplopende emoties, waardoor deze mensen eerder kunnen handelen om ontregeling te voorkomen. Inmiddels lopen er bij verschillende (GGZ-)organisaties onderzoeken naar de verder ontwikkeling en klinische toepassing van Sense-it. Vandaag lanceren de verschillende betrokken organisaties met elkaar bovendien de nieuwe Sense-it website: www.senseitapp.nl

16 februari 2023

Videobellen met Teams

Vanaf 1 maart stapt GGNet (en Bas) volledig over op videobellen met Teams. Het videobellen via Karify stopt dan.

25 januari 2023

Toekenning RAAK-Publiek subsidie

GGNet Scelta ontving een toekenning van € 195.000 van RAAK-Publiek voor de ontwikkeling en evaluatie van de vaktherapeutische behandelmodule 'Van negatief denken naar positief doen'. Scelta werkt hierbij samen de HAN (penvoerder), de Universiteit Twente en Mediant. De opgebouwde kennis en de module komen beschikbaar voor het ggz-werkveld. De looptijd van dit project is 1-2-2023 tot en met 31-1-2025.