Direct naar:

Locaties

TopGGz

GGNet Scelta Apeldoorn heeft het predicaat TopGGZ. Dat betekent dat wij hoogspecialistische diagnostiek, second opinion en behandeling bieden aan patiënten in heel Nederland. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek om onze zorg te blijven ontwikkelen.

Nieuws

25 mei 2022

Verkoop GGNet-terrein ‘De Wellen’ Apeldoorn

Stichting GGNet en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling hebben een overeenkomst gesloten voor de verkoop van het grootste deel van het GGNet-terrein aan de Deventerstraat 459 – De Wellen - in Apeldoorn. Vanaf 2024 stopt GGNet met het aanbieden van zorg op deze locatie. BPD zal vanaf 2025 als nieuwe eigenaar het landgoed transformeren naar een woonlandschap.

31 maart 2022

Behandelaanbod Scelta

Door recente berichtgeving in de media krijgen wij vragen over het behandelaanbod voor mensen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek. GGNet Scelta blijft klinische behandeling bieden; wij zetten hieronder voor de duidelijkheid ons behandelaanbod uiteen.

3 maart 2022

Bestuursvoorzitter GGNet kondigt vertrek later dit jaar aan

Rob Jaspers, voorzitter van de Raad van Bestuur van GGNet, heeft op 2 maart jl. de organisatie geïnformeerd dat hij later dit jaar vertrekt om zich te kunnen gaan richten op een nieuwe uitdaging. GGNet is een geïntegreerde ggz-organisatie in de regio Noord- en Oost-Gelderland met ruim 2000 medewerkers en 18.000 cliënten. Rob blijft aan tot zijn opvolger aantreedt.

9 februari 2022

Spectaculaire daling gebruik isoleercel bij GGNet door Wvggz

In de 2 jaar dat de Wet Verplichte ggz (Wvggz) van kracht is, toont wetenschappelijk onderzoek aan dat bij GGNet het gebruik van de isolatiecel - ook wel eenzame opsluiting genoemd - spectaculair is gedaald. Het onderzoek van Stephan Gemsa en Eric Noorthoorn werd vandaag gepubliceerd in het internationale wetenschappelijk tijdschrift ‘Frontiers in psychiatry’.