Chat

Er worden op dit moment veel maatregelen genomen rondom het coronavirus. We snappen dat dit impact kan hebben als u te maken hebt met psychische klachten. Vanuit GGNet bieden we met de chat een extra steun aan patiënten en hun naasten. Hebt u, naast het contact met uw behandelaar, behoefte aan een praatje? Dan kunt u op dinsdagmiddag en donderdagmiddag* tussen 14.00 en 16.30 uur chatten met een ervaringsdeskundige van GGNet. U kunt ook chatten met de Cliëntenraad op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Deel met de Cliëntenraad waar je tegenaan loopt op de afdeling of wat je juist heel erg waardeert. 

Chatten

De GGNet chat is er voor een extra steuntje in deze lastige tijd. Het biedt je de mogelijkheid om even een 1-op-1 praatje te maken over wat je bezighoudt in deze tijden. Je kunt je verhaal delen en even je hart luchten bij een ervaringsdeskundige van GGNet. Onze ervaringsdeskundigen hebben zelf te maken gehad met psychische klachten. Na hun herstel hebben ze een studie gevolgd om anderen te ondersteunen bij hun herstel. Ervaringsdeskundigen richten zich op eigen regie, zelfhulp, aanboren eigen kracht en eigen netwerk.

U kunt het icoontje van de chat zien als de chat geopend is, rechtsonder op elke pagina op de website.

De chat van de Cliëntenraad is te zien op de pagina van de Cliëntenraad

Start een chat

man en meisje op de bank

Hulplijnen en tips

Onze chat is niet bedoeld voor crisissituaties. Neem in dit geval op met een behandelaar of de huisarts. Wilt u op andere momenten, waarop de chat niet geopend is, graag even contact? Dat kan bij verschillende organisaties. Op onze speciale coronapagina vind u verschillende tips hiervoor.

 

Bekijk hier onze tips

Vrouw met bellenblaas

Coronamaatregelen

Bij GGNet doen wij er alles aan om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. We willen de zorg door laten lopen, ondanks de soms ingrijpende maatregelen die we hebben moeten nemen conform de richtlijnen van de overheid.

We adviseren iedereen vooral om erover in contact te blijven. Op onze website over corona leest u alles over de maatregelen, informatie over de behandelingen en diverse tips.

Lees hier meer over de maatregelen

vinger wijst

Meer weten?

Wilt u meer weten over de inzet van ervaringsdeskundigen bij GGNet? Kijk dan op pagina van het Herstelcentrum.

 

Klik hier voor de pagina van het Herstelcentrum

Twee vrouwen en & teken