MijnGGNet: online aan de slag

U kunt op veel manieren actief aan de slag met uw herstel bij GGNet. We bieden u de mogelijkheid om uw behandeling aan te vullen met internettoepassingen. Samen met uw behandelaar bespreekt u hoe u uw behandeling vormgeeft. 

Uw online dossier

Zodra u bij GGNet in zorg komt, maken wij een dossier voor u aan. Hierin slaan we administratieve gegevens op maar ook informatie over uw behandeling.
U kunt onderdelen van dit dossier online bekijken. Bij de uitnodiging voor uw intake krijgt u een gebruikersnaam en instructies toegezonden.

Log in op https://mijndossier.ggnet.nl/ 

 

Veelgestelde vragen

Handleiding van Mijndossier

 

 

iconen mijn GGNet online

Karify: videobellen & opdrachten maken

Karify is een beveiligde internetomgeving met informatie en online opdrachten. Uw behandelaar kan u online coachen bij het maken van de opdrachten via uw computer of via een app, en u kunt aan de slag op het moment dat ú het uitkomt. Ook kunt u veilig berichten uitwisselen. Dit is altijd in combinatie met gesprekken. De online opdrachten die u heeft gemaakt, blijven uw eigendom, ook als u niet meer bij GGNet bent.

U kunt ook videobellen via Karify op uw mobiele telefoon (via een app) of via het Karifyportaal op uw tablet of computer. Uw behandelaar belt u dan via deze app of portaal. Als u dat gesprek beantwoordt, ziet u uw behandelaar op uw scherm verschijnenAls u een laptop of computer wilt gebruiken, heeft u een camera en microfoon, en speakers of koptelefoon erbij nodig. Wilt u videobellen? Neem contact op met uw behandelaar!

Instructie videobellen in Karify

 

In de nieuwe app van Karify zijn de opdrachten goed te lezen en ook in te vullen!

Behandelingen via Zoom

Groepsbehandelingen kunnen via videobellen via Zoom gegeven worden. 

 

Instructie videobellen groepsbehandelingen in Zoom

Videobellen

Websites over (psychische) gezondheid

"Het gaat beter met me sinds het oké is als het soms even wat minder gaat."

Wegwijs in apps

Er zijn heel veel apps voor de gezondheid op de markt. Sommige zijn gratis, soms kun je ze voor een klein bedrag in een appstore downloaden. Maar welke apps zijn nu goed en veilig?

GGD Nederland heeft apps getest op betrouwbaarheid. Kijk gerust hier eens en probeer een app uit!

Vrouwen kijken op telefoon