Karify: dossierinzage en opdrachten

Karify is een beveiligde internetomgeving die we zowel vóór als tijdens de behandeling inzetten. Karify bevat verschillende zelfhulpmodules en mogelijkheden om in contact met uw behandelaar te zijn. Uw behandelaar kan u op deze manier online coachen bij het maken van de oefeningen. U kunt aan de slag op het moment dat ú het uitkomt. Met Karify kunt u veilig berichten uitwisselen. De online oefeningen die u maakt, blijven uw eigendom, ook als u niet meer bij GGNet bent.

Handleiding Karify

Veelgestelde vragen

26 c6ea5dc006 meisje vader telefoon bank

Websites over psychische gezondheid

Er zijn veel websites met informatie over mentale of psychische gezondheid. Welke website is nu goed en geeft juiste informatie?

Technologie en Innovatie

Wij zien kansen om technologie in te zetten voor de zorg en ondersteuning van mensen met psychische problemen. Technologische producten kunnen mensen helpen om zelfstandiger te blijven en makkelijker contact te hebben met elkaar én zorgprofessionals. Door technologie kunt u thuis behandeld worden op het moment dat u prettig vindt. Technologie biedt kansen om onze zorg en dienstverlening te verbeteren voor mensen met psychische problemen en hun naasten.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 044

Videobellen bij GGNet

U kunt bij GGNet ook een afspraak op afstand krijgen via videobellen. U hoeft dan niet naar de locatie van GGNet te komen, u kunt vanuit elke plek een gesprek met uw behandelaar voeren.