Amarum

Je kunt bij Amarum terecht als je specialistische hulp nodig hebt voor jouw eetstoornis. Amarum biedt hulp aan volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar en betrekt familieleden en naasten bij de behandeling. We werken samen met ervaringdeskundigen, doen wetenschappelijk onderzoek en verzorgen scholing, omdat we het belangrijk vinden om onze kennis te delen. Je kunt bij ons ook terecht voor consultatie en een second opinion.

GG Net Amarum Logo RGB Versie01

Bas

Bas is er voor iedereen vanaf achttien jaar die te maken heeft met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Logo Bas met slogan

Beschermd Wonen

De zorg en de zorgvraag verandert continu. Binnen de organisatie GGNet Beschermd Wonen hebben we een divers aanbod voor de cliënten. Het aanbod is er altijd op gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Het doel hierbij is dat de cliënt doorstroomt naar een woonvoorziening waar minder begeleiding nodig is, of naar zelfstandig wonen met eventueel ambulante woonbegeleiding.

Beschermd wonen Ds Haspelsstraat GG Net Website 190

De Boog

GGNet De Boog is het expertisecentrum voor forensische psychiatrie van GGNet. De Boog is een FPA: een Forensisch Psychiatrische Afdeling.
De behandeling die een forensische patiënt nodig heeft, bevindt zich op het snijvlak van strafrecht en zorg. En is vooral gericht op preventie van (terugkerend) grensoverschrijdend en risicovol delictgedrag. De Boogt heeft verschillende klinische afdelingen in Warnsveld en poli's in Warnsveld, Apeldoorn, Zevenaar, Winterswijk en Doetinchem.  

GG Net De Boog Logo RGB Versie01

Centrum voor Interculturele GGZ

Het Centrum voor Interculturele GGZ van GGNet is er voor vluchtelingen met psychische klachten, waarbij context en cultuur een belangrijke rol spelen. Met ‘vluchtelingen’ bedoelen wij asielzoekers, statushouders en ongedocumenteerden.

Twee vrouwen bij bloemenzaak 400x400

Jong

GGNet Jong biedt zorg aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen en hun gezinnen die vastlopen in hun ontwikkeling op verschillende levensgebieden. Ook bieden wij ondersteuning thuis als er sprake is van problemen in de thuissituatie of bij psychiatrische of ernstige psychische problemen bij één van de ouders. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diagnostiek, second opinion, begeleiding en behandeling. We zijn werkzaam in de regio Midden IJssel Oost Veluwe, Centraal Gelderland en de Achterhoek. Het zorgaanbod kan per locatie verschillen.

GG Net Jong Logo RGB Versie01

De Meent

De Meent is een open kliniek op Groot Graffel in Warnsveld. Dit is de hoofdlocatie van GGNet. Je kunt bij ons terecht voor intensieve voortgezette behandeling. Dit betekent dat de behandeling verder gaat op de behandeling die je al ergens anders gehad hebt. Je verblijft in een veilige omgeving samen met andere mensen die ook langere tijd begeleiding en ondersteuning nodig hebben.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2022 260922 107

Ouderen

GGNet Ouderen richt zich op mensen met psychische klachten van 60-65 jaar en ouder. Vrijwel iedereen krijgt bij het ouder worden te maken met veranderingen. Veranderingen in gezondheid, stoppen met werken, het overlijden van dierbaren of het niet meer kunnen uitoefenen van hobby’s. Ieder mens gaat hier op een andere manier mee om, soms hebben mensen het er erg moeilijk mee en sommigen krijgen er zelfs ernstige psychische klachten van. Het is belangrijk om deze klachten te behandelen om op een plezierige manier oud te kunnen worden. U kunt hiervoor terecht in ons expertisecentrum ouderenpsychiatrie.

GG Net Ouderen Logo RGB Versie01

Poli Complex Trauma

De Poli Complex Trauma (PCT) is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van complexe trauma gerelateerde problematiek met als grondslag (vroeg)kinderlijke traumatisering. Dissociatie en dissociatieve identiteit stoornissen (DIS) vormen daarin een belangrijk aandachtsgebied.

Vrouw bij een bloesemboom

Scelta

Je kunt bij ons terecht als bent vastgelopen in je eigen leven en ambulante hulp je onvoldoende op weg heeft geholpen. Wij hebben een bovenregionaal gespecialiseerd aanbod van klinische en dag klinische behandeling (Apeldoorn), en een regionaal aanbod van ambulante groepsbehandeling (Nijmegen) gericht op volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar met persoonlijkheidsproblematiek. We vinden het belangrijk om naasten bij de behandeling te betrekken, zoals partners, familieleden en/of vrienden. Behalve voor behandeling kun je bij ons terecht voor consultatie en second opinion onderzoek gericht op diagnostiek en behandeling. Binnen GGNet Scelta leiden we jonge professionals op en doen we onderzoek naar innovatieve behandelwijzen.

GG Net Scelta Logo RGB Versie01

VGGNet

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met een ernstige psychiatrische stoornis die zwakbegaafd zijn of een licht verstandelijke beperking hebben. Wij behandelen patiënten met een complexe zorgvraag waarbij een eerdere behandeling onvoldoende resultaat heeft gehad. We bieden behandeling op de polikliniek deeltijd en opname op één locatie in Warnsveld.

GG Net VGG Net Logo RGB Versie01