Locaties & adressen

Onze klinieken en de Crisisdienst zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Raad van Bestuur, directie en stafonderdelen zitten in Warnsveld. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar.

Bezoekadres van onze hoofdlocatie: Vordenseweg 12, 7231 PA Warnsveld

Heeft u direct hulp nodig?

  • Bent u al patiënt bij GGNet, neemt u dan rechtstreeks contact op met uw behandelaar. Buiten kantoortijden, belt u altijd eerst met uw huisarts.
  • Bent u nog geen patiënt bij GGNet, neemt u dan eerst contact op met uw huisarts.
Jongere met hond tussen bomen

Contactgegevens per onderwerp

Hier vindt u waar u terecht kunt met vragen over:

Zorg

  • Bent u in behandeling bij GGNet en heeft u daar vragen over, mogelijk ook over de facturatie of over een afspraak? Dan kunt u terecht bij het laatst bekende behandelsecretariaat.
  • Bent u in het verleden in behandeling geweest en wilt u een kopie van uw medisch dossier opvragen of vraagt u namens een patiënt gegevens op? Dan kunt u mailen naar opvragendossier@ggnet.nl. Wij nemen uw verzoek zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen de wettelijke termijn van vier weken, in behandeling.

Financiën

Vastgoed

Personeelszaken en Opleiding

  • Voor vacatures kunt u kijken op de vacaturepagina van onze website werkenbijggnet.nl. Bij elke vacature staan contactmogelijkheden.
  • Voor vragen en contact over opleidingen en stage, kunt u ook kijken op werkenbijggnet.nl
Vrouw blaast bellen

Pers en publicaties

Voor vragen en informatie over pers en publicaties kunt u op werkdagen terecht bij één van onze adviseurs Communicatie, te bereiken via het algemene telefoonnumer 088 - 933 1100.

Hier leest u het laatste nieuws van GGNet

Perslijst

Ontvangt u nog geen persberichten van GGNet en wilt u deze graag ontvangen?
Neemt u contact op met de afdeling Communicatie, dan zetten zij uw gegevens op onze perslijst.