Voor wie?

De preventieve ondersteuning ‘ouder-peuter begeleiding’ is bedoeld voor moeders en/of vaders die zelf niet lekker in hun vel zitten of zich in een lastige situatie bevinden. Dit kan bijvoorbeeld komen door problemen bij zichzelf (psychische of andere problemen) en/of problemen bij hun peuter (koppig gedrag, veel huilen, druk gedrag). Er hoeven geen problemen te zijn in het contact tussen ouder en peuter. De interventie is geschikt voor ouders met een peuter tot vier jaar.

Contactpersoon

GGNet Preventie

E-mail

preventie@ggnet.nl

Telefoonnummer

088 - 933 1180

Doel en inhoud

De ondersteuning heeft als doel meer plezier te beleven aan het contact met uw peuter. We kijken samen met u naar uw peuter; welke signalen geeft het, wat zou uw peuter daarmee bedoelen en hoe kunt u erop inspelen? Een plezierig contact en genieten van dit contact met uw kindje staan centraal. Een goed contact bevordert de ontwikkeling van uw peuter en vergroot uw zelfvertrouwen in uw rol als ouder.

Contact maken

Waar en wanneer

De cursus wordt op verschillende locaties aangeboden. Onze locaties bevinden zich in Winterswijk, Doetinchem, Zevenaar, Apeldoorn en Zutphen. Informeer bij het secretariaat wat voor u de dichtstbijzijnde locatie is.

Moeder met kinderen in supermarkt

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie, vragen en /of aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat van Preventie:

Vaak zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Het secretariaat kan u hierover informeren. 

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat van Preventie:

GGNet Preventie
Telefoon: 088 - 933 1180
E-mail: preventie@ggnet.nl

Hand op groene bladeren

Meld je aan voor de cursus 'Mijn peuter en ik'

Klik op de blauwe knop om je aan te melden voor deze cursus.