Apeldoorn - Bas

Bij Bas in Apeldoorn kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Apeldoorn terecht voor kortdurende behandeling – individueel of in groepsverband - gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR, cognitieve gedragstherapie, Virtual Reality, systeemgesprekken en medicatie. Behandeling in het Engels is hier ook mogelijk. 


Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 


Parkeren: betaald parkeren (in parkeergarage Koningshaven).

Bas locatie foto

Corona maatregelen en Bas

Om te voorkomen dat er te veel mensen in de wachtkamer zitten verzoeken wij je om op het tijdstip van je afspraak binnen te komen. In de hal staat een desinfectiezuil met het verzoek je handen te desinfecteren bij binnenkomst. Wij zullen geen handen schudden en houden de anderhalve meter in acht. Bij Corona gerelateerde klachten verzoeken wij je om niet te praktijk te betreden en telefonisch contact op te nemen.   

  Een dag voor de afspraak kun je ook een checklist op de GGNet website invullen. Deze tref je hier aan: www.ggnet.nl/check-corona.

 

 

Bezoekadres

Stationsstraat 45a
7311 NN Apeldoorn

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Route