Doetinchem - Bas

Bij Bas in Doetinchem kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Doetinchem terecht voor kortdurende behandeling – individueel of in groepsverband - gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling waarin jouw hulpvraag centraal staat kan onder andere bestaan uit EMDR, cognitieve gedragstherapie, welbevindentherapie en medicatie. Behandeling in het Engels of Duits is hier ook mogelijk.

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Parkeren: je kunt betaald parkeren in de straten rondom het gebouw.

Voorzieningen: tegenover de locatie is een winkelcentrum. Er is een bushalte op loopafstand.

 

Corona maatregelen en Bas

Direct contact met jouw behandelaar is weer mogelijk. Heb je klachten? Of val je in de risicogroep? Vraag dan om een (beeld)belcontact.

  • Heb je klachten? Meld je dan af en vraag om een (beeld)belcontact. Dit geldt ook andersom: Als jouw behandelaar klachten heeft zal hij/zij zich ook afmelden of vanuit huis werken. Je wordt hier op de dag zelf van op de hoogte gebracht.
  • We houden 1,5 m afstand en schudden geen handen.
  • In het gebouw is desinfectans aanwezig, we vragen je hier gebruik van te maken.
  • Kom niet te vroeg naar de afspraak, zorg ervoor dat je bij voorkeur zo min mogelijk hoeft te wachten.
  • Wanneer het te druk is in de wachtkamer, neem dan in een andere wachtkamer plaats.
  • Graag niet met meer dan 1 persoon per keer in de lift.

Een dag voor de afspraak kun je een checklist op de GGNet website invullen. Deze tref je hier aan: www.ggnet.nl/check-corona.

Bezoekadres

Amphitrion, Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Route