Duiven - Bas

Bij Bas in Duiven kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Duiven terecht voor kortdurende behandeling gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR, cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy. Behandeling in het Engels is hier ook mogelijk.

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Locatie Duiven


Corona maatregelen en Bas

In het gezondheidscentrum ‘t Reinhart aan de Spoorallee 26 zijn verschillende maatregelen van kracht vanwege Corona. Je wordt dringend verzocht niet naar de afspraak te komen als je symptomen hebt die zouden kunnen wijzen op aanwezigheid van COVID-19: Koorts, hoesten, niezen, neusverkoudheid, kortademigheid of keelpijn. Ook als je een huisgenoot/partner hebt met eerder genoemde klachten. Je wordt verzocht zoveel mogelijk alleen te komen. Je wordt verzocht in de centrale wachtkamer zoveel mogelijk uit elkaar en met voldoende afstand plaats te nemen als je wacht voor jouw afspraak. In het gebouw zijn looproutes aangebracht om het elkaar passeren op de gang zoveel mogelijk te beperken. De deurklinken worden dagelijks meerdere keren ontsmet. Op elke spreekkamer staan dispensers met desinfecterende alcoholhoudende middelen. Je wordt verzocht jouw handen te desinfecteren bij aanvang en beëindiging van de afspraak. Er word geen hand gegeven bij begroeten. In de spreekkamer kan voldoende afstand gehouden worden. Het gebouw heeft een geavanceerd ventilatiesysteem waarbij lucht afgevoerd wordt en alleen frisse lucht aangevoerd wordt.

Een dag voor de afspraak kun je een checklist op de GGNet website invullen. Deze tref je hier aan: www.ggnet.nl/check-corona.

Bezoekadres

Spoorallee 26
6921 HZ Duiven

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Route