Direct naar:

Eibergen - Beschermd wonen Grotestraat

Beschermd Wonen Eibergen is een  voorziening waarin totaal 25 cliënten wonen met psychiatrische problemen.  13 cliënten wonen in de villa. Daarnaast bevinden zich op hetzelfde terrein drie geschakelde woningen, elk voor 4 cliënten. De cliënten die binnen BW Eibergen verblijven zijn niet in staat om de hulpvraag gedurende 12 uur uit te stellen.

Tevens zijn we als locatie  achterwacht  voor de locaties Groenlo en Lichtenvoorde / Winterswijk. Met name in de nacht, maar ook af en toe in de late dienst in het geval er geen late dienst op locatie is. Daarnaast- bieden we ook ambulante begeleiding bij de mensen thuis aan.

Begeleiding

De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig op de woonvoorziening. Deze bestaat uit vroege -,dag-, 2 avonddienst(en), nachtdienst en een slaapdienst. De omvang van de begeleiding verschilt per persoon, is gericht op herstelgerichte zorg en is vastgelegd in het individuele begeleidingsplan. Wij huisvesten een brede doelgroep waarbij te denken valt aan cliënten met uiteenlopende psychiatrische stoornissen of een combinatie van verschillende stoornissen en aandoeningen.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

Deze locatie ligt 10 minuten lopen van openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl.

Bezoekadres

Grotestraat 126, 126A, 126B, 126C
7151 BG  Eibergen

Telefoon

088 - 933 2250

Foto's

Route