Lobith - Bas

Bij Bas in Lobith kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Lobith terecht voor kortdurende behandeling gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR en cognitieve gedragstherapie. 

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Locatie Lobith

Corona maatregelen en Bas

Vanwege de verhoogde besmettingskans nemen wij extra maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan. Wij volgen het advies vanuit de overheid om in openbare ruimtes mondkapjes te dragen. Er geldt daarom een draagplicht voor mondkapjes als jij binnen bent bij onze locaties. Je mag het mondkapje afzetten zodra je in de behandelkamer bent en er 1,5 meter afstand is. 

Naast het dragen van de mondkapjes vragen we je ook de andere maatregelen in acht te blijven nemen:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Pas goede handhygiĆ«ne toe
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Nies en hoest in de elleboog

Twijfel je of je op de afspraak kunt komen? Doe dan de check op www.ggnet.nl/check-corona.

 

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Geuzenwaard, Markt 5
6915 AH  Lobith

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Donderdag

Route