Lobith - Bas

Bij Bas in Lobith kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Lobith terecht voor kortdurende behandeling gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR en cognitieve gedragstherapie. 

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Locatie Lobith


Corona maatregelen en Bas

In het gezondheidscentrum Geuzenwaard Markt 5 in Lobith zijn verschillende maatregelen van kracht vanwege corona. Deze zie je bij binnenkomst. Je wordt dringend verzocht niet naar de afspraak te komen als je symptomen hebt die zouden kunnen wijzen op aanwezigheid van COVID-19: Koorts, hoesten, niezen, neusverkoudheid, kortademigheid of keelpijn. Ook als je een huisgenoot/partner hebt met eerder genoemde klachten. Je wordt verzocht zoveel mogelijk alleen te komen. Bij binnenkomst naar de centrale hal zie je een dispenser staan met alcohol/handdesinfectiemiddel. Je wordt verzocht jouw handen hiermee te desinfecteren. Je kunt nadat je de trap op bent gegaan plaats nemen op de stoelen bij de balustrade en bij voorkeur niet in de wachtkamer van de tandarts. De gangen en de spreekkamer zijn geschikt om voldoende afstand te bewaren. Het gebouw en de spreekkamer hebben een goed ventilatiesysteem. Je wordt hier opgehaald voor de afspraak in de spreekkamer. De deurklinken worden dagelijks ontsmet. De behandelaar doet voor jou de deur open en dicht. In de spreekkamer staat een dispenser met desinfecterende alcoholhoudende middelen. Er wordt geen hand gegeven bij begroeten. Er wordt verzocht zoveel als mogelijk alleen te komen, tenzij anders gewenst is. Bij afsluiting afspraak kun je je handen desinfecteren in de spreekkamer.

Een dag voor de afspraak kun je een checklist op de GGNet website invullen. Deze tref je hier aan: www.ggnet.nl/check-corona.

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Geuzenwaard, Markt 5
6915 AH  Lobith

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Donderdag

Route