Direct naar:

Warnsveld - De Meent

De Meent is een open kliniek op Groot Graffel in Warnsveld. Dit is de hoofdlocatie van GGNet. Je kunt bij ons terecht voor intensieve voortgezette behandeling. Dit betekent dat de behandeling verder gaat op de behandeling die je al ergens anders gehad hebt. Je verblijft in een veilige omgeving samen met andere mensen die ook langere tijd begeleiding en ondersteuning nodig hebben. In De Meent zijn drie verblijfsvormen voor patiënten gerealiseerd: groepswoningen, semi-appartementen en appartementen.

Behandeling

De behandeling en begeleiding van de patiënten van De Meent zijn gebaseerd op de principes van ‘Rehabilitatie & Herstel’. De wens van de patiënt is zoveel mogelijk het uitgangspunt van het behandel- en begeleidingsplan, dat gericht is op de mogelijkheden van de individuele patiënt in plaats van zijn beperkingen. De ontwikkelingsmogelijkheden van patiënten denken wij positief te kunnen beïnvloeden door hen een goede context aan te bieden met ‘zorg op maat’. Met de juiste behandeling en begeleiding kunnen zij op den duur doorstromen naar meer zelfstandiger vormen van wonen. Veel patiënten hebben echter blijvende beperkingen en zijn zeer langdurig aangewezen op een vorm van zorg. Bij een deel van de patiënten zijn de psychiatrische symptomen in de loop der tijd op de achtergrond geraakt, waardoor hun toestand stabiel is geworden. Maar bij anderen zijn deze symptomen nog volop aanwezig, waardoor gedragsproblemen ontstaan. Ook deze laatste groep kan binnen De Meent verblijven.

Een ervaring van een patiënt:
‘Mijn ervaring is echt enorm goed. Ik heb op veel plekken gezeten de afgelopen zes jaar maar dit heeft mij echt het verst gebracht. Ze focussen echt op van alles. Diagnostiek, problematiek en ook het leven daarnaast. Ook heb je zelf veel te zeggen over de behandeling en medicatie. Ik mag daar echt mezelf zijn en ze zien me ook echt als persoon. Niet M. met problemen maar gewoon M.. Soms als ik het niet meer weet staan ze altijd voor me klaar, verpleging en behandelaren. Het begin gaat wel lastig worden want je moet elkaar echt leren kennen en je komt jezelf tegen maar ik vond het het zeker waard’.

Bezoekadres

Vordenseweg 12
7231 PA  Warnsveld

Telefoon

088 - 933 1150

Foto's

Extra informatie hoofdlocatie Warnsveld

Plattegrond

U vindt hier de plattegrond van hoofdlocatie Warnsveld

Parkeren

  • Een groot parkeerterrein met openbare parkeerplaatsen, beveiligd met camera's ven voorzien van elektrische laadpalen, vrij parkeren: bij hoofdingang (P1)
  • Op diverse plaatsen op het terrein openbare parkeerplekken, vrij parkeren.

Voorzieningen

  • Het Werk(t) Café, dè plek voor eten, drinken en ontmoeten.
  • Kinderdagverblijf Kindernet, locatie Kaboutertuin, zie www.kdvkindernet.nl.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl. Ook kan gebruik worden gemaakt van Haltetaxi RRReis naar de GGNet halte aan de kerkhofweg in Warnsveld. HaltetaxiRRReis is een deeltaxi op bestelling die flexibel van halte naar halte rijdt. HaltetaxiRRReis sluit goed aan op de bus en/of trein. Je reis plannen of vragen over haltetaxiRRReis? Bel dan naar: 085 – 0046699 of kijk op Home | HaltetaxiRRReis.

Route