Extra informatie hoofdlocatie Warnsveld

Plattegrond

U vindt hier de plattegrond van hoofdlocatie Warnsveld

Parkeren

  • Een groot parkeerterrein met openbare parkeerplaatsen, beveiligd met camera's ven voorzien van elektrische laadpalen, vrij parkeren: bij hoofdingang (P1)
  • Op diverse plaatsen op het terrein openbare parkeerplekken, vrij parkeren.

Voorzieningen

  • Het Werk(t) Café, dè plek voor eten, drinken en ontmoeten..
  • Kinderdagverblijf Kindernet, locatie Kaboutertuin, zie www.kdvkindernet.nl.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl. Ook kan gebruik worden gemaakt van Haltetaxi RRReis naar de GGNet halte aan de kerkhofweg in Warnsveld. HaltetaxiRRReis is een deeltaxi op bestelling die flexibel van halte naar halte rijdt. HaltetaxiRRReis sluit goed aan op de bus en/of trein. Je reis plannen of vragen over haltetaxiRRReis? Bel dan naar: 085 – 0046699 of kijk op Home | HaltetaxiRRReis.

Bezoekadres

Vordenseweg 12 (gebouw 't Onderschoer)
7231 PA Warnsveld

Telefoon

088 - 933 5166

Meer informatie over Dienst Geestelijke Verzorging

Geconfronteerd worden met psychiatrische problematiek van uzelf of van uw naasten, is een indringende ervaring die heel veel vragen bij u kan oproepen. Vanzelfsprekendheden vallen dan veelal weg. Voor alles wat u hierin bezighoudt - uw levens- en geloofsvragen, uw hoop of wanhoop, geloof en ongeloof, uw zoeken naar een nieuwe levensbezieling - kunt u een beroep doen op de Dienst Geestelijke Verzorging (DGV).

Hand op groene bladeren

Route