Extra informatie

Familieraad

De Familieraad van GGNet wil een stem geven aan de familieleden en andere direct betrokkenen van patiënten van GGNet. Uitgangspunt hierbij is dat zij deel uitmaken van de leefomgeving van patiënten en een wezenlijke rol (kunnen) spelen in hun herstel.

Vrijwilligerswerk

Naast onze vaste medewerkers zijn er binnen GGNet zo’n 200 vrijwilligers actief. Mannen en vrouwen met verschillende achtergronden, die graag een rol van betekenis spelen in het leven van een medemens. En daar veel waardering en enthousiasme voor terugkrijgen. Vrijwilligerswerk bevindt zich in bgg kamer 2.

Ondernemingsraad

De Ondernemingsraad (OR) behartigt de belangen van GGNet en haar werknemers volgens de Wet op de Ondernemingsraden (WOR).

Plattegrond

U vindt hier de plattegrond van hoofdlocatie Warnsveld

Parkeren

  • Een groot parkeerterrein met openbare parkeerplaatsen, beveiligd met camera's ven voorzien van elektrische laadpalen, vrij parkeren: bij hoofdingang (P1)
  • Op diverse plaatsen op het terrein openbare parkeerplekken, vrij parkeren.

Voorzieningen

  • Het Werk(t) Café, dè plek voor eten, drinken en ontmoeten.
  • Kinderdagverblijf Kindernet, locatie Kaboutertuin, zie www.kdvkindernet.nl.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl. Ook kan gebruik worden gemaakt van Haltetaxi RRReis naar de GGNet halte aan de kerkhofweg in Warnsveld. HaltetaxiRRReis is een deeltaxi op bestelling die flexibel van halte naar halte rijdt. HaltetaxiRRReis sluit goed aan op de bus en/of trein. Je reis plannen of vragen over haltetaxiRRReis? Bel dan naar: 085 – 0046699 of kijk op Home | HaltetaxiRRReis.

Bezoekadres

Vordenseweg 12 (gebouw Engelbert Kreijnck Centrum)
7231 PA Warnsveld

Telefoon Coördinator Vrijwilligerswerk

088 - 933 4563

Telefoonnummer Familieraad

088 - 933 3150

Telefoonnummer Ondernemingsraad

088 - 933 1401

Telefoon Arbodienst

088 - 933 2990

Foto's

Route