Winterswijk - Bas

Bij Bas in Winterswijk kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Winterswijk terecht voor kortdurende behandeling – individueel of in groepsverband - gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR, cognitieve gedragstherapie en medicatie. Behandeling in het Engels of Duits is hier ook mogelijk.

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk.

Het RGC Winterswijk zit in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB).

Parkeren: op de parkeerplaats van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Het is betaald parkeren. 

Voorzieningen: restaurant en winkel in het ziekenhuis.

Locatie RGC Winterswijk

Corona maatregelen en Bas

In het Streekziekenhuis Koningin Beatrix let men extra op klachten die kunnen wijzen op het coronavirus. In het ziekenhuis worden verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om te bepalen welke maatregelen voor jou gelden, is het belangrijk dat je een digitale vragenlijst binnen 24 uur voor de afspraak bij Bas Winterswijk invult. Aan het einde van de vragenlijst krijg je een advies. Print het advies uit of stuur het naar jouw eigen e-mailadres. Neem het advies mee als je naar de afspraak komt. Je vind de test hier: https://www.skbwinterswijk.nl/corona-check. Als het je niet lukt om deze coronacheck vooraf in te vullen, dan kun je dat alsnog doen bij het controlepunt bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Deze controle duurt maximaal 10 minuten (de vragenlijst zelf maximaal 1 minuut, maar houdt rekening met een wachttijd).

 

Bezoekadres

RGC Winterswijk, Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Route