Zevenaar - Bas

Bij Bas in Zevenaar kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Zevenaar terecht voor kortdurende behandeling – individueel of in groepsverband - gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR, cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Virtual Reality en medicatie. Behandeling in het Engels is hier ook mogelijk.

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Locatie Lentemorgen

Corona maatregelen en Bas

Op onze locatie Lentemorgen 5 in Zevenaar worden verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Je wordt dringend verzocht niet naar de afspraak te komen als je symptomen hebt die zouden kunnen wijzen op aanwezigheid van COVID-19: Koorts, hoesten, niezen, neusverkoudheid, kortademigheid of keelpijn. Ook als je een huisgenoot/partner hebt met eerder genoemde klachten. Je wordt verzocht zoveel mogelijk alleen te komen en niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak plaats te nemen in de wachtkamer.

Bij binnenkomst zie je een dispenser staan met alcohol/handdesinfectiemiddel. Je wordt verzocht jouw handen hiermee te desinfecteren. Alle deurklinken worden dagelijks verschillende keren gedesinfecteerd. Er word geen hand gegeven bij begroeten. Om inloop van cliënten te spreiden starten behandelaars op verschillende tijden. De starttijd van jouw sessie kan daarom afwijken van wat je gewend bent.  De gangen en de spreekkamers zijn geschikt om voldoende afstand te houden. De ruimtes in het gebouw worden zoveel mogelijk geventileerd.

Een dag voor de afspraak kun je een checklist op de GGNet website invullen. Deze tref je hier aan: www.ggnet.nl/check-corona.

 

Bezoekadres

Lentemorgen 5
6903 CT Zevenaar

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Route