Zutphen - Bas

Bij Bas in Zutphen kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Zutphen terecht voor kortdurende behandeling – individueel of in groepsverband - gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR, cognitieve gedragstherapie en medicatie. Behandeling in het Engels is hier ook mogelijk.

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Parkeren: openbaar terrein, betaald parkeren.

Locatie Zutphen

Corona maatregelen en Bas

Onze locatie bevindt zich in een mooi en groot pand van GGNet aan de Molengracht in Zutphen. Om drukte in dit pand te voorkomen, laten wij onze afspraken zoveel mogelijk via beeldbellen verlopen. In overleg met jouw behandelaar kan ervoor gekozen worden om de afspraak op locatie te laten plaatsvinden.

Mocht je op locatie uitgenodigd worden, dan willen wij je vragen om onderstaande instructies door te nemen en op te volgen bij het bezoeken van ons pand:

  • Kom niet te vroeg naar de afspraak, zorg ervoor dat je bij voorkeur zo min mogelijk hoeft te wachten.
  • Loop direct door naar de wachtkamer, je hoeft je nergens te melden (4e etage, achterin de gang). Als je de lift gebruikt, zorg dan dat er maximaal 1 persoon tegelijk in staat.
  • Op de grond staan de looproutes met tape aangegeven. De looproutes zijn zo ingericht, dat je via de voorzijde het pand binnenkomt en via de achterzijde het pand verlaat.
  • In het gebouw staan meerdere zuilen om je handen te desinfecteren voor de afspraak. Bij binnenkomst willen wij je vragen direct je handen te desinfecteren.
  • We zullen tijdelijk geen koffie of thee aanbieden, dit om drukte op de gang en bij het koffieautomaat te vermijden en uitwisseling onderling zo veel mogelijk te beperken. 

 Een dag voor de afspraak kun je een checklist op de GGNet website invullen. Deze tref je hier aan: www.ggnet.nl/check-corona.

 

Bezoekadres

Post Zutphen, Molengracht 2a
7201 LX Zutphen

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoon

088-933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

Route