Zutphen - de Hoven - Bas

Bij Bas in Zutphen - De Hoven kun je terecht als je ouder bent dan achttien jaar en te maken hebt met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Wat bieden wij

Je kunt bij Bas Zutphen- de Hoven terecht voor kortdurende behandeling gericht op een groter welbevinden, het aanleren van nieuwe vaardigheden en meer weerbaarheid voor tegenslagen. De behandeling - waarin jouw hulpvraag centraal staat - kan onder andere bestaan uit EMDR en cognitieve gedragstherapie. Behandeling in het Engels is hier ook mogelijk.

Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonische tolk. 

Locatie Zutphen De Hoven

Corona maatregelen en Bas

De locatie De Hoven bevindt zich in een huisartsenpraktijk aan de Schoolstraat 2 in Zutphen. Om drukte in de praktijk te voorkomen, laten wij onze afspraken zoveel mogelijk via beeldbellen verlopen. In overleg met jouw behandelaar kan ervoor gekozen worden om de afspraak op locatie te laten plaatsvinden.

Mocht je op locatie uitgenodigd worden, dan willen wij je vragen om onderstaande instructies door te nemen en op te volgen bij het bezoeken van ons pand:

  • Kom niet te vroeg naar de afspraak, zorg ervoor dat je bij voorkeur zo min mogelijk hoeft te wachten.
  • Wacht op de eerste stoel die je ziet bij binnenkomst. Het betreft een grote rode stoel in de hoek van de gang. Neem bij voorkeur niet plaats in de algemene wachtkamer van de praktijk.  
  • Bij de start van de afspraak zullen wij je vragen ten eerste je handen te desinfecteren.

 

Een dag voor de afspraak kun je een checklist op de GGNet website invullen. Deze tref je hier aan: www.ggnet.nl/check-corona.

Bezoekadres

Huisartsenpraktijk De Hoven, Schoolstraat 2
7205 BP Zutphen

Postadres

Amphionstraat 3
7001 DP Doetinchem

Telefoonnummer

088 933 1880

Email

basisdichtbij@ggnet.nl

Openingstijden

Vrijdagmiddag (even weken) en vrijdagochtend (oneven weken)

Route