Technologie en Innovatie

Wij zien kansen om technologie in te zetten voor de zorg en ondersteuning van mensen met psychische problemen. Technologische producten kunnen mensen helpen om zelfstandiger te blijven en makkelijker contact te hebben met elkaar én zorgprofessionals. Door technologie kunt u thuis behandeld worden op het moment dat u prettig vindt. Technologie biedt kansen om onze zorg en dienstverlening te verbeteren voor mensen met psychische problemen en hun naasten.

Karify

Bent u in behandeling op één van de poliklinieken, Jeugd, BAS basis ggz? Dan is de kans groot dat u al in Karify werkt. Een persoonlijke online omgeving waarin u opdrachten en modules terugvindt. Waar u veilig berichten kunt sturen of kunt videobellen met uw behandelaar. U kunt via de computer, of met de app op uw tablet of telefoon in Karify werken. Hebt u nog geen account? Vraag aan uw behandelaar om deze voor u aan te laten maken.

 

karify

Mijn dossier

Wanneer u patiënt bent van GGNet (ook minderjarigen en hun naasten) ziet u uw afspraken, brieven en documenten in Mijndossier.

 

Meer over Mijndossier

Meisje kijkt op telefoon

Sense-IT App

GGNet heeft samen met onderzoekers van de Universiteit Twente een app ontwikkeld die patiënten helpt om hun emotionele spanning sneller op te merken. Veel patiënten ervaren moeite in het herkennen van en omgaan met emoties. De app Sense-IT helpt veranderingen in emotionele spanning te herkennen. En geeft tips hoe daarmee om te gaan. Op verschillende plekken testen we de werking van de app.  

Lees meer

Sense it app

Slimme camera

We onderzoeken of een slimme camera ons kan helpen om een veiligere verblijfsplek en werkomgeving te creëren. De software in de camera signaleert afwijkend gedrag bij patiënten. Zorgverleners kunnen bij een alarm via de slimme camera meteen in de kamer van een patiënt kijken of via een spraakverbinding vragen wat er aan de hand is. Dit onderzoek zit nog in een vroeg stadium.

Vrouw achter boom

Virtual Reality Therapie

Virtual Reality (VR) is een manier om in een digitale wereld te stappen en daar ander gedrag te oefenen. Het is alsof u echt in een andere wereld bent. Op de locaties in Zevenaar en Apeldoorn van GGNet maken we gebruik van VR-sets voor het behandelen van allerlei klachten. Vraag uw behandelaar naar de mogelijkheden.


Bekijk video

Virtual Reality Therapie

Contact

Ben je leverancier van innovatieve producten in de zorg? Of start up? En lever je daarmee een bijdrage aan grotere patiënttevredenheid bijvoorbeeld? Neem dan contact op met Carla Roovers van het innovatieteam voor een kennismaking: 088 933 5173.

Twee vrouwen met & teken