Aan het woord is Chris, kersverse medewerker bij ProFlite.

"Voordat ik begon met werken had ik geen baan en weinig structuur. Ik deed wat vrijwilligerswerk bij 2Switch. Daar zat echter weinig tot geen vastigheid in. Ik wilde graag ‘echt werk’ verrichten in plaats van dagbesteding." Via zijn persoonlijk begeleider is Chris in contact gekomen met Rosalie van Twomorrow. "Het begint bij het serieus nemen van de wens om betaald te gaan werken. Samen met Chris zijn we op zoek gegaan naar een passende functie én een passend bedrijf", vertelt Rosalie. "En dat is gelukt."

Trots vertelt Chris: "ProFlite ontwerpt en maakt flightcases voor klanten in binnen- en buitenland. Ik werk op de afdeling Expeditie, dit is het laatste onderdeel van het werkproces. We controleren alle producten, maken ze schoon en pakken ze in, zodat ze klaar zijn voor transport richting de klant. Ik werk aan de hand van werkorders, afhankelijk wat de deadlines zijn voor de klant maken we de orders klaar."

"Het gaat heel goed met mij, ik voel me stabiel en heb geen terugvallen. Ik voel mij fitter en merk dat ik energie krijg van mijn werk."

Zo werken we bij Twomorrow aan werk én gezondheid.

#Ervaringsverhalen