GGNet De Boog

GGNet De Boog is het expertisecentrum voor forensische psychiatrie van GGNet. De Boog is een Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA). Forensisch betekent ‘gerechtelijk’. Een rechter bepaalt of iemand zich moet laten behandelen op een FPA. Bekijk meer informatie over De Boog.

Gebouw De Boog wordt in 2024 gerenoveerd. Patiënten van De Boog groepen 1 t/m 6 verblijven in 2024 daarom tijdelijk in gebouw De Spreng. Eind 2024 verhuizen zij terug naar gebouw De Boog.

Bezoekadres

Vordenseweg 12
7231 PA Warnsveld

Telefoon De Boog

088 - 933 2930

Telefoon VGGNet

088 - 933 3700

VGGNet

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met een ernstige psychiatrische stoornis die zwakbegaafd zijn of een licht verstandelijke beperking hebben. Wij behandelen patiënten met een complexe zorgvraag waarbij een eerdere behandeling onvoldoende resultaat heeft gehad. De kliniek bevind zich vanaf februari 2024 op de hoofdlocatie in Warnsveld, gebouw De Spreng. Bekijk meer informatie over VGGNet.

Extra informatie hoofdlocatie Warnsveld

Plattegrond

U vindt hier de plattegrond van hoofdlocatie Warnsveld

U vindt hier de plattegrond met looproutes vanaf de bushalte

Parkeren

  • Een groot parkeerterrein met openbare parkeerplaatsen, beveiligd met camera's en voorzien van elektrische laadpalen, vrij parkeren: bij hoofdingang (P1)
  • Op diverse plaatsen op het terrein openbare parkeerplekken, vrij parkeren.

Voorzieningen

  • Het Werk(t) Café, dè plek voor eten, drinken en ontmoeten.
  • Kinderdagverblijf Kindernet, locatie Kaboutertuin, zie www.kdvkindernet.nl .

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. U bekijkt de mogelijkheden op de website van 9292.nl. Ook kan gebruik worden gemaakt van Haltetaxi RRReis naar de GGNet halte aan de kerkhofweg in Warnsveld. HaltetaxiRRReis is een deeltaxi op bestelling die flexibel van halte naar halte rijdt. HaltetaxiRRReis sluit goed aan op de bus en/of trein. Je reis plannen of vragen over haltetaxiRRReis? Bel dan naar: 085 – 0046699 of kijk op Home | HaltetaxiRRReis.

Route