Gepubliceerd:

GGNet blijft zeker psychiatrische zorg bieden in Doetinchem, voor jongeren, volwassen en ouderen. Vanwege een lopend huurcontract op het huidige Slingeland terrein, aan de Kruisbergseweg, blijft GGNet daar gevestigd. Deze locatie, in de stad, past bovendien goed bij onze aanpak dat we ‘in de buurt’ willen zijn om mensen zoveel mogelijk in hun eigen omgeving en met hun eigen netwerk ondersteuning te kunnen bieden. Het pand waarin we zijn gevestigd, is ook een nieuwer pand dan het ziekenhuis, waardoor er geen noodzaak is om te vertrekken. De samenwerking met het ziekenhuis blijft natuurlijk bestaan, omdat we er samen zijn voor de gezondheid van mensen in onze regio.

𝗗𝗲 𝗛𝗜𝗖
De psychiatrische high intensive cares van GGNet in Doetinchem en Apeldoorn verhuizen einde van dit jaar naar nieuwbouw in Warnsveld. Daar concentreren wij onze meest intensieve klinische zorg, omdat niet alle vormen van geestelijke gezondheidszorg dichtbij, in elke stad of wijk aangeboden kunnen worden. Sommige zorgvormen zijn daarvoor te (arbeids)intensief of specialistisch. Die organiseren we daarom (boven)regionaal op onze hoofdlocatie in Warnsveld en op enkele andere plekken in de regio.

Net als in Doetinchem, blijven we ook in Apeldoorn en andere plekken in onze regio psychiatrische zorg bieden voor jongeren, volwassenen en ouderen via onze andere afdelingen.