Wat is Scelta?

We werken nauw samen met de Universiteit Twente, de Radboud Universiteit, het LUMC, de opleiding tot psychiater bij GGNet en de P-opleiding bij GGNet.

Topklinisch erkende zorg

Scelta biedt topklinisch erkende zorg en dat is merkbaar in ons werk- en leerklimaat:

  • Reflectie - we reflecteren systematisch op de zorg die we aanbieden. De resultaten ordenen we, leggen we vast en verspreiden we.
  • Kennis vergaren - er lopen (promotie-)onderzoeksprojecten en wij verzorgen workshops en trainingen binnen en buiten GGNet.
  • Opleiden - we leiden professionals op voor alle (BIG-geregistreerde) beroepen in de GGZ. Daarmee creëren we een open cultuur en een werkklimaat waarin steeds aandacht is voor nieuwe ontwikkelingen.

Wat kun je betekenen bij Scelta

Wil je werken bij Scelta?

Wat leuk dat je interesse hebt in Scelta. Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s. Kijk daarom eens in ons vacatureoverzicht voor vacatures en of er iets bij is wat bij je past. Of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen via recruitment@ggnet.nl.

Er zijn stageplaatsen voor stagiaires psychologie (universitair niveau, masterstage), bij Scelta deeltijd/ klinisch aan de Deventerstraat te Apeldoorn. De duur van de stage is 7/8 maanden, 3 dagen per week.
Voor vragen of meer informatie over de stageplaats, kun je contact opnemen met Corinne Ossebaard, klinisch psycholoog, 088 933 2670, e-mail: c.ossebaard@ggnet.nl

Heb je andere vragen over stages en opleidingsmogelijkheden? Bel of mail met onze recruiters: 088 933 1530 of recruitment@ggnet.nl

Je kunt ook contact opnemen met één van onze collega’s via het secretariaat 088 933 2670 of via mail: scelta.apeldoorn@ggnet.nl