Gepubliceerd:

Tijdens het leertraject, bestaande uit 8 bijeenkomsten, leer je je eigen verhaal kennen en met een open blik te luisteren naar het verhaal van een anderen. Ook ontdekken we samen hoe jouw verhaal meerwaarde kan hebben voor andere naasten.

Ben je familielid of naaste van een patiënt die zorg ontvangt, bijvoorbeeld met psychische, psychosociale en/of fysieke beperkingen? En wil je graag leren van je eigen ervaring zodat je hiermee jezelf en anderen hiermee kunt helpen? Op dinsdag 16 januari organiseert GGZ & Samenleving een leertraject voor naasten. Tijdens het leertraject, bestaande uit 8 bijeenkomsten, leer je je eigen verhaal kennen en met een open blik te luisteren naar het verhaal van een anderen. Ook ontdekken we samen hoe jouw verhaal meerwaarde kan hebben voor andere naasten.

Ben je familielid of naaste van een patiënt die zorg ontvangt? En wil aansluiten tijdens het leertraject voor naasten? Lees de flyer en mail dan naar Sylvia van der Landen.

In het project ‘Drie kunnen meer dan één’ werkt GGNet samen met Dimence, MEE, RIWB en Hogeschool Windesheim samen om de samenwerking tussen cliënten, naastenbetrokkenen en professionals te verbeteren.