Angst en paniek bij jeugd 18-

Je loopt bijvoorbeeld vast op school of je hebt weinig of geen vrienden. Misschien heb je last van heftige woedeaanvallen of erge angsten. Dan kan er meer aan de hand zijn. Wij kunnen je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is. En we kunnen je helpen om je probleem op te lossen. Daar hebben we goede behandelingen voor. Soms helpen gesprekken, soms helpt een training, soms is er meer nodig.

Moeder en dochter aan het ontbijt

Angst en paniek bij jongeren 18+

Psychische problemen kunnen je leven behoorlijk in de war sturen. Je kunt last hebben van angststoornissen of je kunt stemmen horen. Maar er kan veel meer aan de hand zijn. Wij kunnen je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is. En we kunnen je helpen om je probleem op te lossen. Daar hebben we goede behandelingen voor. Soms helpen gesprekken, soms helpt een training, soms is er meer nodig.

Twee jongeren in gesprek

Angst en paniek bij volwassenen

Wanneer angst- of paniekklachten heel groot zijn, kunt u hier dagelijks last van hebben. Bijvoorbeeld door slecht te slapen, lichamelijke klachten, minder goed functioneren thuis en/of op uw werk. Bij GGNet hebben we goede behandelingen voor angststoornissen.

Vrouwen praten op bankje

Angst en paniek bij ouderen

We maken ons allemaal wel eens zorgen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling om veel te piekeren of in paniek te raken. Blijf niet met uw klachten rondlopen, maar vraag ons om hulp. Angst kan er namelijk voor zorgen dat u situaties en sociale contacten gaat vermijden. Maar daarmee verdwijnt de angst natuurlijk niet. GGNet heeft allerlei vormen van behandeling voor ouderen met angst- en paniekklachten. We bieden altijd een behandeling die bij u én uw probleem past.

Kleindochter luistert naar oma