Onderdeel van de samenleving 

Een deel van de huidige gebouwen op het terrein is toe aan vervanging of renovatie. Daarnaast zijn er ook nieuwbouwplannen. Dit is dus hét moment om te kijken hoe we de identiteit van GGNet niet alleen in zorg kunnen laten zien, maar ook in de fysieke omgeving terug kunnen laten komen

We ontwikkelen het terrein op zo’n manier dat het een fijne en veilige plek is voor cliënten, medewerkers en bezoekers. De visie van GGNet (Een Wereld te Winnen) en het meerjarenbeleidsplan zijn daarbij leidend. Hierbij past een omgeving die onderdeel is van de samenleving en waar ook bezoekers of mensen uit de omgeving zich welkom en prettig voelen om te verblijven.

Klik hier voor een nieuwsbericht op Omroep Gelderland over de eerste stap in de terreinontwikkeling; de bouw van nieuwe kliniek De Spreng.

''Het is enorm belangrijk dat we onderdeel zijn van het leven in de maatschappij.''

Nieuwbouw De Spreng voor Hoog Intensieve Klinische Zorg (HIKZ)

Er is een nieuwe kliniek gebouwd op het terrein in Warnsveld met een capaciteit van 104 bedden voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). We openen de kliniek, genaamd De Spreng, begin 2024.

Nieuwbouw De Spreng hoofdingang artist impression

Nieuwbouw De Dries

Op de locatie van gebouw ‘De Mate’ in Warnsveld komt nieuwbouw. Alhoewel, helemaal nieuw zal het gebouw niet zijn. ‘De Mate’ is circulair gesloopt en materialen die daaruit vrij zijn gekomen worden opnieuw gebruikt tijdens de bouw van De Dries.

Foto sloop van De Mate

Sport- en beweegpark

In het Sport- en Beweegpark dat GGNet heeft gerealiseerd werken mensen actief aan hun herstelproces. Ook is het een plek waar patiënten, medewerkers en buurtbewoners elkaar ontmoeten. Deze sociale interactie is onmisbaar in het herstel- en re-integratieproces van patiënten. Het Sport- en Beweegpark is in 2023 geopend.

Schetsontwerp Sport Beweegpark