Direct naar:

Ontwikkeling hoofdlocatie Warnsveld

Onderdeel van de samenleving 

Een deel van de huidige gebouwen op het terrein is toe aan vervanging of renovatie. Daarnaast zijn er ook nieuwbouwplannen. Dit is dus hét moment om te kijken hoe we de identiteit van GGNet niet alleen in zorg kunnen laten zien, maar ook in de fysieke omgeving terug kunnen laten komen

We ontwikkelen het terrein op zo’n manier dat het een fijne en veilige plek is voor cliënten, medewerkers en bezoekers. De visie van GGNet (Een Wereld te Winnen) en het meerjarenbeleidsplan zijn daarbij leidend. Hierbij past een omgeving die onderdeel is van de samenleving en waar ook bezoekers of mensen uit de omgeving zich welkom en prettig voelen om te verblijven.

Klik hier voor een nieuwsbericht op Omroep Gelderland over de eerste stap in de terreinontwikkeling; de bouw van een nieuwe kliniek.

''Het is enorm belangrijk dat we onderdeel zijn van het leven in de maatschappij.''

Nieuwbouw Hoog Intensieve Klinische Zorg

Er wordt een nieuwe kliniek gebouwd op het terrein in Warnsveld met een capaciteit van 104 bedden voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). We verwachten de kliniek eind 2023 te openen.

Meer over de nieuwbouw

Nieuwbouw Behandelhuis

Op de locatie van gebouw ‘De Mate’ in Warnsveld komt nieuwbouw. Alhoewel, helemaal nieuw zal het gebouw niet zijn. ‘De Mate’ is circulair gesloopt
en materialen die daaruit vrij zijn gekomen worden opnieuw gebruikt.

Meer over de nieuwbouw

Sport- en beweegpark

In het Sport- en Beweegpark dat GGNet wil realiseren werken mensen actief aan hun herstelproces. Ook moet het een plek zijn waar patiënten, medewerkers en buurtbewoners elkaar ontmoeten. Deze sociale interactie is onmisbaar in het herstel- en re-integratieprces van patiënten. Het streven is om aankomende zomer het Sport- en Beweegpark te kunnen openen.

Meer over het Sport- en Beweegpark

Sport- en beweegpark Warnsveld