Werken bij GGNet

Verleg de focus

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als ggz-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, de focus verleggen. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

Nieuws

 • Overig 2 meiden op bankje 127

  Platform Naasten live!

  Je kunt als naaste tot grote steun zijn voor de patiënt, maar soms heb je zelf ook een steuntje in de rug nodig. Dit nieuwe platform is een initiatief van team Preventie en de Familieraad. Op het platform vind je informatie, tips en ons aanbod om jou te ondersteunen.

 • Verg mannelijke handen op toetsenbord066

  Consultatie voor huisartsen

  GGNet breidt de consultatiefunctie voor huisartsen uit in de regio’s Apeldoorn/Zutphen en Winterswijk, via Ksyos. Consultatie verruimt de mogelijkheid voor huisartsen om laagdrempelig ggz-kennis in te roepen en zo patiënten met mentale kwetsbaarheid binnen de huisartspraktijk te helpen.
  In gemeenten Oude IJssel, Doetinchem en Zevenaar biedt GGNet al ggz-consultatie (via VIPLive). Daar geven we de komende tijd een extra impuls aan.

 • Verg man en vrouw met laptop 058

  Overlegtafel de Liemers: samen zorgen voor de mentale gezondheid van onze inwoners

  Op dinsdag 26 maart is de eerste bijeenkomst van de Overlegtafel de Liemers. Het doel van de Overlegtafel is om in de regio de Liemers samen de zorg voor mensen met psychische problematiek zo goed mogelijk te organiseren. Het sociaal domein, de gemeentes, de huisartsen, de ggz, verslavingszorg, het voorliggend veld en ervaringsdeskundigen vormen samen een netwerk en schuiven wekelijks digitaal aan bij de Overlegtafel.