Werken bij GGNet

Verleg de focus

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als ggz-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, de focus verleggen. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

Nieuws

 • RGF231122 1037

  Vaktherapie in de Gezondheidszorg: `Van veronderstellen naar onderbouwen’

  Op woensdag 22 november markeerden HAN University of Applied Sciences en GGNet, zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg, een belangrijk moment. Per dit studiejaar wordt het HAN Bijzonder Lectoraat Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen namelijk voortgezet als regulier lectoraat Vaktherapie in de Gezondheidszorg.

  Het lectoraat heeft als missie om vaktherapie te verduidelijken en te onderbouwen voor diverse belanghebbenden, waaronder cliënten, vaktherapeuten, collega's van andere disciplines en beleidsmakers. Het sluit daarmee aan op de groeiende behoefte aan onderzoek naar vak therapie.

 • Meisje kijkt zorgelijk naar moeder

  22 november de landelijke dag van KOPP

  Vandaag is het de landelijke dag van KOPP (Kind van Ouders met Psychische Problemen). Een ontzettend belangrijke groep waar onze afdeling Preventie zich dagelijks voor inzet, op verschillende plekken in onze regio. Wil je weten wat het preventieaanbod van GGNet is en waarom het zo belangrijk is om onze patiënten en hun naasten hierop te wijzen? Bekijk het hieronder.

 • Afbeelding MB innovatie

  Innovaties in de GGZ - nieuwe podcast serie

  Het is deze week de landelijke Week van de Reflectie en in dat kader brengt de Moreel Beraad-groep een korte podcastserie uit over ‘Innovatie binnen de GGZ’. In deze serie hebben we antwoord gezocht op de vraag wat zich in de voorhoede van de GGZ afspeelt waardoor we niet alleen kunnen zorgen voor kwalitatief goede, maar ook actuele zorg die past bij de ontwikkelingen van deze tijd.